Vezi cum arata biserica asta!

Glume pentru cei ce-si „iubesc” soacrele: / 1. Soacra vine acasa si spune: / – Astazi am fost la coafor. / Ginerele: / – Si nu era deschis? / 2. Intrebare: Cand te uiti cu un singur ochi la soacra ta? / Raspuns: Cand apesi pe tragaci. / 3. Gica face poze pe malul lacului. / La un moment dat, nevasta-sa il striga disperata : / – Gicaaaa! Vino repede ca se ineaca maica-mea! / – Imi pare rau, dar mi s-a terminat filmul din aparat! / 4. Ginerele aduce acasa doi pepeni si spune catre soacra-sa: / -Mama soacra, te-am auzit ieri spunand ca ai da jumatate din viata pentru un pepene. Uite ti-am adus doi!

5. Bula isi bate soacra. / Aceasta il reclama la politie, care il amendeaza cu 130 de lei. / Nemultumit, Bula intreaba: / – De ce 130 de lei? / – 100 de lei este amenda, fiule! / – Si restul? / – Treizeci la suta, pentru satisfactie. / 6. Se intalneste Bula cu un prieten. / Bula il intreaba: / – Ce faci maine? / – Pai merg cu fiul meu sa lansam un zmeu. / Dar tu? / – Ceva asemanator. / Facem o excursie la munte cu soacra-mea. / 7. Unul, zice la o masa privind catre soacra-sa: / – Eu cred si in vrajitoare, si in duhuri rele si in stafii. / 8. Examen la drept:

– Care este pedeapsa pentru bigamie? / – Doua soacre. / 9. Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale impaiate. / – Uite, aici este un leu pe care l-am impuscat in Africa. Langa el, o veverita, iar acolo in spate este soacra-mea. / – Dar ce zambitoare este! remarca unul dintre musafiri. / – Da, pentru ca pusca avea luneta si pana-n ultima clipa a crezut ca vreau sa o fotografiez.

<
Loading...