Ultima ora: Nu se mai termină! Bilanțul morților din cauza gripei a crescut la 105! Unde au fost înregistrate ultimele decese

Epidemia de gripă a mai făcut patru victime, bilanțul morților din acest sezon crescând la 105, a anunțat, luni, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Aceste patru decese provocate de gripă au fost înregistrate în Bucureşti.

Potrivit CNSCBT, trei bărbaţi şi o femeie din Bucureşti au murit din cauza gripei, iar numărul total al deceselor înregistrate de la începutul acestui an a ajuns la 105.

Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 41 şi 63 de ani, au avut virus gripal tip A. Toţi erau în evidenţele medicilor cu boli cronice şi nu se vaccinaseră împotriva gripei.

Două dintre decese au survenit în ziele de 6 şi 7 februarie, iar o persoană a murit în 2 februarie, însă abia acum a fost confirmat virusul gripal.

Decesul femeii a survenit tot în data de 2 februarie. Aceasta avea 59 de ani, era cunoscută cu afecţiuni medicale şi nu se vaccinase, potrivit News.ro.

Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a anunţat în 30 ianuarie că este vorba despre o epidemie de gripă în România, la acel moment fiind înregistrate 54 de decese.

Loading...