Ultima ora: Momentul în care un copil de doi ani este bătut într-o creșă, de fiica fostului international Iosif Rotariu

Un copil de doar doi ani de zile, care era dus la un club privat din Timișoara ce funcționa pe post de creșă, a fost bătut, în urmă cu câteva luni, de o îngrijitoare de 33 de ani, care este nimeni alta decât fiica fostului internațional Iosif Rotariu, Romina.

Creșa, care este de fapt un club privat ce nu a fost acreditat de Ministerul Educației, aparține familiei fostului fotbalist la Timișoara, iar părinții copilului au depus plângere la Poliție, după ce micuțul a fost lovit la creșă și, mai mult de atât, s-a ales cu un picior rupt, pentru care a necesitat trei săptămâni de îngrijiri medicale.

La acel moment, Iosif Rotariu susținea că totul s-a întâmplat atunci când fiica sa Romina, care este bolnavă de diabet, trecea printr-o criză de hipoglicemie și nu ar fi realizat ce face. Tânăra a fost reținută atunci pentru 24 de ore și apoi cercetată sub control judiciar pentru purtare abuzivă și lovire și alte violente.

Procurorii au preluat cazul, au finalizat ancheta și au trimis-o pe Romina Rotariu în judecată. Avocații familiei copilașului agresat cer și 500.000 de euro daune morale. Părinții povestesc că ar mai fi încă doi copii agresați în aceeași creșă de către fiica fostului internațional, potrivit Opinia Timișoarei.

Acum, însă, filmările cu scenele de violență, care au avut loc în luna iunie a anului trecut, au fost făcute publice.

Loading...