Ultima ora: Fratele lui Mirel Radoi s-a aruncat de la etaj

Fratele lui Mirel Rădoi s-a aruncat de la etaj în Drobeta Turnu Serverin. Acesta a sărit de la etajul 4 potrivit ISU. Mihai Nicuşor Rădoi s-ar fi certat și soția și a recurs la acest gest necugetat.

Actualizare, 14:55 – Mirel Rădoi a plecat într-un suflet de la Cheile Grădiștei și a încercat să ajungă cât mai repede în Drobeta Turnu Severin. Fostul internațional a confirmat că fratele lui se află în spital, acolo unde medicii fac eforturi uriașe să-l țină în viață. Vecinii au fost cei care au alertat echipajele de intervenție, ei asistând la întreaga scenă. Poliția a constatat că în apartament nu se mai afla nimeni, soția lui Nicușor Rădoi fiind plecată la părinți. Fratele lui Rădoi a suferit un traumatism cranian, dar şi o fractură la un picior, scrie Fanatik.

Potrivit mai multor surse din presă, fratele lui Mirel Rădoi ar fi fost în pragul divorțului. Acesta are doar 35 de ani, iar medicii fac tot ce pot pentru a-l ține în viață.

La fața locului este un echipaj SMURD care îi acordă primele îngrijiri medicale.

Mirel Rădoi nu a putut fi încă contactat pentru a ne oferi detalii.

Fratele celebrului fotbalist a avut deseori probleme cu legea, acesta a fost condamnat la închisoare pentru furt.

Mihai Nicuşor Rădoi, fratele lui Mirel Rădoi, antrenorul naţionalei U21 de fotbal a României, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din Drobeta-Turnu Severin.

Totul s-ar fi întâmplat, astăzi, în urmă cu câteva minute, pe strada Doctor Babe din Drobeta-Turnu Severin, după ce tânărul în vârstă de 35 de ani s-ar fi certat cu soţia.

– informaţii în curs de actualizare –

Loading...