Ultima ora: Bătrână pe care un medic din Târgu-Jiu a refuzat s-o trateze din cauza “lipsei de salarizare corespunzătoare a personalului” a murit

Bătrâna pe care un medic din Târgu-Jiu a refuzat să o trateze din cauza “lipsei de salarizare corespunzătoare a personalului” a murit. Femeia de 62 de ani s-a stins din viaţă sâmbătă.

Medicul Elena Vlad a scris în fișa medicală că femeii nu îi poate fi făcut tratamentul din cauza salarizării necorespunzătoare: ”nu se poate realiza aspirat bronșic în boală infecțioasă deoarece este lipsă personal mediu sanitar pentru FB, cât și lipsă salarizare corespunzătoare a personalului care efectuează această manevră”, potrivit hotnews.ro.

A fost demarată o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

„Este regretabil că a decedat doamna, la Craiova. Nu tolerăm așa ceva. Procedura este mai delicată și mai amplă, nu pot sa iau măsuri până când nu primesc de la Comisia de Disciplină. Aștept niște propuneri de la Colegiul Medicilor privind cercetarea pe care am dispus să o facă, mai am Comisia de Disciplină să facă verificarea respectivă”, a declarat Gigel Capotă, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

sursa

Loading...