Tutorial de tuns iarba

O blondă, răvășită, extenuată, se prezintă la medic: / -Dom’ doctor, pe lângă blocul meu sînt o grămadă de câini. Latră toată noaptea. / -Nicio problemă, nu sînteți primul caz. / Luați aici somniferele ăstea, or să vă ajute enorm. / Peste două săptămâni, se-ntoarce fata, distrusă total.

Doctorul, perplex, zice: / -Nu-nțeleg, m-așteptam să vă văd proaspătă și odihnită. / -Odihnită? / După ce-alerg toată noaptea după câini? / Și când prind câte unu, nu vrea să-nghită pastila in ruptul capului!

Bonus: Calul vopsit in verde. Un prinţ era îndrăgostit până peste cap, evident, de o prinţesă. / Neştiind cum să-i împărtăşească aceste sentimente, se gândeşte ca la plimbarea cu prinţesa din seara ce urma, să vopsească un sfert din calul cu care se vor plimba, în verde, urmând ca atunci când prinţesa va întreba: / „De ce ai vopsit un sfert de cal în verde?” / el să răspundă: / „Nu asta contează, important este că eu te iubesc” / Numai că în seara respectivă cei doi s-au plimbat, dar nimeni nu a scos o vorbă. / Supărat, prinţul se gândeşte ca acum să vopsească jumătate de cal în verde, urmând ca prinţesa să întrebe:

„De ce ai vopsit jumătate de cal în verde?”, / iar el să răspundă: / „Nu asta contează, important este că eu te iubesc!”. / La plimbarea din seara următoare, de asemenea, nimeni niciun cuvânt. / A treia seara, în disperare de cauză, prinţul decide să vopsească tot calul în verde. / După operaţiune, la plimbare, prinţesa nemaiputându-se abţine, spune: / -Prinţe, eu te iubesc! / La care prinţul, bulversat, zice: / -Nu asta contează, important este că am vopsit calul în verde!

<
Loading...