Trei astrologi, o singură concluzie: Cine va avea o săptămână de vis şi cui îi ies toate pe dos

HOROSCOP 11-17 FEBRUARIE MIHAI VOROPCHIEVICI. Ce zodie are o săptămână fantastică. PREVIZIUNILE RUNELOR

HOROSCOP RUNE BERBEC: Este în postura de așteptare. Să stea acasă să aștepte o schimbare foarte mare.

HOROSCOP RUNE TAUR: Taurii au o săptămâna fantastică. Vești bune, din toate direcțiile: bani, cadouri.

HOROSCOP RUNE GEMENI: Gemenii au un sfat: trebuie să abordeze altfel problemele care îi interesează, să schimbe tactica.

Rac – O suită de schimbări majore.

Leu – Au o săptămână în care trebuie să fie foarte atenți. Ați obosit. Probleme de rezolvat.

Citeşte mai multe aici

HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 11-17 FEBRUARIE: Multă agitaţie, unora le ies toate pe dos. Previziunile săptămânii

HOROSCOP BERBEC – Berbecii au o săptămână fabuloasă. Un început foarte bun luni, marți și miercuri pentru a face rost de bani, dar și pentru a-și impune opiniile și soluțiile în fața șefilor, la locul de muncă. Urmați-vă viziunea!

HOROSCOP TAUR Taurii trec la treabă, mai ales de vineri, de când Marte le intră în zodie. Sunt foarte ambițioși și determinați. Planurile lor sunt în faza de proiectare, dar fac pași foarte serioși prin întâlniri foate importante în această săptămână.

HOROSCOP GEMENI – Gemenii au o săptămână care începe cu un ajutor nesperat pe care îl primesc. Luni, marți și miercurii este foarte posibl ca cineva să-i sprijine în rezolvarea unei probleme sau să le-o ia pur și simplu de pe cap. Pe de altă parte, Gemenii profită de pe urma rezultatelor obținute de partenerul de viață sau ale cuiva apropiat.

HOROSCOP RAC – Au un interval în care pun și ei accentul pe relații. Multe întâlniri și pentru Raci. Se pot afla într-un grup, pot fi prezentați unor persoane foarte importante pentru ei. Felul în care reușesc să convingă persoanele cu care colaborează e foarte important. Atenție la sănătate la cei care se deplasează.

Citeşte mai multe aici

Horoscop Mariana Cojocaru. Evenimente şoc, lucrurile scapă de sub control. Previziuni complete

Berbec

Săptămâna viitoare are trei aspecte importante, la debut, în zodia voastră: Luna Albă, Uranus și Marte(patronul vostru astral). Evenimente șoc pe astrograma generală a perioadei, nu pe cea personală. Cu Uranus în rezonanță cu Marte, multe lucruri pot scăpa de sub control(agresivitate- Marte îl potențează pe Uranus). Cei care au avut secrete(Lilith în Vărsător) pot avea parte de evenimente nedorite, inclusiv pe sănătate(operații- Luna Albă), falsuri demascate, ipostaze nedorite…

Taur

De marți, Luna Albă va intra în constelația voastră. Deci luni va fi o zi cu start mai greoi. Asta, dacă nu aveți alte aspecte pe astrograma karmică(cuadratură Lună Albă- Lună Neagră). Posibile surprize nedorite în zona carierei, datorită cuadraturilor. Atenție la dușmanilor văzuți și nevăzuți, deoarece Uranus și Marte este în sectorul astro-general al dușmanilor. Afecțiunile se pot croniciza rapid.

Gemeni

Atenție la prietenii cu două fețe! Unii se dau prieteni și nici nu știți ce ascund(interese de fațadă, meschine în interior; agresivitate; tendințe de trădare inclusiv sexuale). Joacă la două capete, inclusiv în plan afectiv(natura duală, providențială). Așa sunt aspectele pe horoscopul general, diferit de cel personal. Sănătatea este vulnerabilă în a doua parte a săptămânii. Doar câștiguri cinstite!…

Rac

Unii pot tradă inconștient, căci Lilith este în Vărsător, zodia voastră de exaltare. Evident, în Vărsător este și Soarele. Cariera voastră este în pioneze, cu Uranus și Marte. Deci, pentru a vă elibera, aveți nevoie de susținerea unui Vărsător de geniu, abil, revoluționar. Cel care calcă pe principii și se vrea neîngrădit. E liber ca pasărea cerului și vă poate consilia cât mai avizat.Spiritele inferioare decad, zău!

Leu

Debutul de săptămâna e cu trei planete în zodia voastră soră-Berbec(horoscop general). Asta, dacă nu aveți Axa Karmică în alte semne zodiacale, care să domine aspectul de la început de săptămână. Cum Soarele este în rezonanță cu Lilith în sectorul astral al asocierilor și parteneriatelor e bine să vă mobilizați. Nu să stați cu mâinile în sân. Unii pot renunța la anumite prietenii, iar alții pot avea noi iubiri.

Fecioară

Atenție la câștigurile suplimentare, că nu e o perioada favorabilă pentru marii mahări care jonglează cu șpăgile(Karma Țării este pe cuspidă și include și zodia aceasta). Acțiuni de separare și divorț, în care doar cei care au avut veniturile personale separate de cele ale partenerilor de viață nu vor avea de suferit. Harta natală poate indica și alte aspecte. Sănătatea cere purificare, post, leacuri băbești.

Continuarea horoscopului pe kfetele.ro.

Loading...