close
656x440_tocanita-de-pipote-si-inimi-de-pui-la-crock-pot-417655

Aceasta tocanita delicioasa merge de minune cu o portie de mamaliga.

 

Ingrediente

-500 g pipote

-3 linguri bulion

-2 linguri ulei

-2 cepe

-piper boabe

-2 foi de dafin

-sare

-putin cimbru

 

Mod de preparare

Pipotele se spala bine, se curata de partile neaspectoase si se tin in apa rece 30 de minute. Separat intr-o cratita de 3 l , cu 2 linguri de ulei, se pune la prajit ceapa tocata marunt. Cand aceasta s-a rumenit usor, se adauga pipotele si se prajesc pana ce isi schimba culoarea.

Atunci se adauga bulionul subtiat cu 4 linguri de supa sau apa, piperul pisat mare, foile de dafin si sare dupa dust. Se lasa sa fiarba totul pana cand scade lichidul si pipotele s-au rumenit. Puteti adauga daca va place si 4 catei de usturoi pisati.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!