close
139774090253c3d93c73d278.78735271_recipes_main_big

Delicioase si tocmai bune pentru a imbogatii cu ele platourile de aperitive.

 

Ingrediente

Aluatul

-3 linguri apa

-3 linguri ulei

-200 g faina

-1 ou

-putina sare

 

Umplutura

-200 g ciuperci

-1 ceapa

-1/2 piept de pui

-100 g unt

-sare si piper, dupa gust

 

Pentru copt

-100 g cascaval

 

Mod de preparare

Pentru aluat, se bat bine cu telul uleiul, apa, oul si praful de sare. Se adauga faina cernuta, se amesteca cu lingura, cand devine omogen, se aduna aluatul intr-o bila  , se infasoara in folie alimentara si se da la rece 30 de minute.

Pentru umplutura, se taie marunt ciupercile spalate, carnea de pui si ceapa tocata si se pun toate la calit  in unt topit. Se lasa sa scada bine, dupa care se portiveste gustul cu sare si piper.

Aluatul se scoate de la frigider, se intinde cu sucitorul pe masa de lucru , se taie pe masura formelor si se aseaza in formele de copt. Se pune apoi amestecul de pui si ciuperci  , se presara cu cascaval ras si se coc 10 minute, in cuptorul incins.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...