close
tarta-de-pere-Fotolia_13184769_Subscription_L-580×400

Pentru ca sunt atat de benefice organismului nostru, haideti sa profitam de delicioasele pere pentru a prepara o tarta apetisanta.

 

Ingrediente

Aluatul

-500 g faina

-100 g zahar

-100 g unt

-1 ou

-50 g smantana

-1/2 plic praf de copt

-esenta de vanilie

-sare

-apa pt framantat

 

Umplutura

-500 g branza de vaci

-100 g zahar

-3 oua

-2 linguri gris

-2 pere

-esenta de vanilie

 

Mod de preparare

Pentru aluat, amesteci toate ingredientele si framanti un aluat consistent, apoi il dai la rece 30 de minute. Pentru umplutura, amesteci branza cu ouale batute, zaharul, esenta si grisul.

Cureti perele de coaja si seminte, le tai cubulete foarte mici si le adaugi in branza. Intr-o forma de tarta unsa si tapetata cu faina , intinzi aluatul, imbracand si marginile formei.

Torni crema de branza si dai la cuptor 50 de minute, la foc mic, pana se rumeneste. Tai tarta cans s-a racit.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...