Tânăra care s-a căsătorit cu păpușa ei zombie susține că au „consumat” deja mariajul: „Ea joacă rolul bărbatului”

În urmă cu câteva luni, Felicity Kadlec, o tânără de numai 21 de ani a șocat pe toată lumea, atunci când a declarat că este îndrăgostită de păpușa ei zombie. Acum, Felicity a dat „vestea cea mare”, căci ea și Kelly Rossi au consumat deja mariajul!

Felicity Kadlec, tânăra de 21 de ani care s-a căsătorit cu Kelly Rossi, păpușa ei zombie a declarat că cele două au consumat mariajul și că acum se simte mult mai apropiată de…creatura fără viață!

„Nunta noastră a fost frumoasă și perfectă – exact cum visam să fie. M-am asigurat că întreaga ceremonie o să decurgă perfect, ca să fie cât se poate de oficială, așa că am consumat-o după aceea. Kelly a jucat rolul mirelui, pentru că ea joacă rolul bărbatului în relația noastră. Este băiețoasă, așa că s-a simțit mai bine purtând un costum”, a spus Felicity Kadlec, potrivit presei internaționale.

„Am găsit-o pe Kelly într-o colecție pe păpuși ciudate, iar tatăl meu mi-a cumpărat-o când aveam 13 ani. Am început să mă îndrăgostesc de ea când aveam 16 ani, dar inițial am încercat să îmi neg sentimentele. În cele din urmă, am decis să fiu mai deschisă și să îmi las sentimentele sentimentele să iasă la suprafață. Nu toată lumea e de acord cu relația mea, dar niciodată nu m-am simțit mai fericită. Când am început să mă simt mai confortabil cu relația noastră, am știut că vreau să ne căsătorim. Am așteptat până în septembrie, pentru că sărbătorim zilele de naștere în aceeași lună. Am știut că va fi ceva special.

M-am căsătorit cu Kelly pentru că o accept așa cum e. Mă uit dincolo de fața ei însângerată și nu mă deranjează că nu are maxilar. Dar spiritul și trăsăturile ei de personalitate m-au făcut să înțeleg că e „aleasa” și că vreau să-mi petrec tot restul vieții cu ea. Pentru mine, e perfectă. Simt că și ea mă iubește foarte tare. Pot simți fericirea ei de când ne-am căsătorit. Am o relație intimă cu Kelly. Mă simt apropiată de ea.” a mai povestit tânăra de 21 de ani.

sursa

<
Loading...