Spaghete cu sos de carne

Esti in pana de idei? Iata o reteta delicioasa si foarte simplu de preparat care iti va astampara foamea cu mare succes!

Ingrediente

-1 cutie spaghete
-650 g carne tocata , amestec
-1 ceapa
-1 morcov
-1 foaie dafin
-350 ml suc de rosii
-2 linguri ulei
-sare si piper

Preparare

In ulei se pun la calit ceapa tocata si morcovul ras.

Dupa ce s-au inmuiat se adauga carnea tocata si se amesteca continuu pana isi schimba culoarea.

Se toarna sucul de rosii, se adauga foaia de dafin, se potriveste gustul cu sare si piper si se lasa la fiert.

Intre timp se fierb pastele. Se pun spagetele scurse in vasul cu sos de carne si se mai lasa pe foc 5 minute, amestecand continuu.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

Loading...