Scandalul medicilor falși! O femeie și-a făcut diplomă și este medic ginecolog la un spital de stat din Ilfov

Spre deosebire de italianul Matteo Politi, dr. Raluca Daniela Bîrsan nu are nici măcar parafă de la DSP!

Libertatea prezintă filmări cu ea în sala de operaţie, singură, cum închide o pacientă! Explicaţia „doctorului” Bîrsan: „Doar serveam instrumentarul”

Potrivit sursei amintite, dovezile că ea practică medicina fără studii şi avize nu sunt de pe Facebook, ci din imagini de necombătut şi din documente oficiale, precum condica medicilor şi falsuri grosolane de la dosarul Ralucăi Daniela Bîrsan.

“Raluca Daniela Bîrsan nu apare ca absolventă, iar diploma arată ca una falsă!”.

Unii pacienţi nu sunt atât de pretenţioşi şi o laudă pe „rezidentă”. Căci mai au un defect pacienţii obişnuiţi. Nu sunt informaţi, aşa cum e personalul clinicii de stat, privilegiat să ştie ceea ce oamenii nu ştiu.

Pentru că, în 2015, a fost un scandal în spital, când Raluca Daniela Bîrsan a fost îndepărtată, dar controlul a fost muşamalizat. Iar pacienţii au fost puşi, din nou, în situaţia de a fi trataţi de către o persoană fără studii medicale şi, conform surselor din spitalul public, şi fără liceul terminat, exact ca în cazul Matteo Politi! Similitudinile nu se opresc aici.

UMF: “Raluca Daniela Bîrsan nu apare ca absolventă, iar diploma arată ca una falsă!”, titrează Libertatea, care prezintă întreaga anchetă în ediția online de astăzi.

Loading...