close
salata-mimoza.site_-800×600

O altfel de salata , delicioasa , aspectoasa si plina de savoare care poate sta la loc de cinste pe masa , atunci cand aveti evenimente in familie.

 

Ingrediente

-3 cartofi

-3 morcovi

-2 cepe mici

-4 oua

-200 g somon afumat

-3 linguri maioneza

-3 linguri icre rosii

-sare

 

Mod de preparare

Cartofii si morcovii bine spalati , se pun impreuna la fiert in apa cu sare, iar ouale se fierb separat. Se da ceapa pe razatoare si se lasa la scurs, apoi somonul se taie cubulete.

Morcovii si cartofii curatati  se trec prin razatoare sau se toaca marunt, iar ouale se taie cubulete.

In cupe se aseaza straturi alternative, dupa gust, de cartofi, morcovi, somon si maioneza amestecata cu ceapa.

Ultimul strat trebuie sa fie de icre rosii. Salata e mai buna de pe o zi pe alta , ca sa se combine aromele.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!