close
Salata de cruditati cu pui

Suna bine nu? Iata reteta pentru voi cu mare drag!

Ingrediente

-500 g pipet de pui
-3 mere
-2 gulii
-200 g crema de branza
-100 ml smantana dulce
-200 g fasole verde pastai
-2 legaturi patrunjel
-zeama de la o lamaie
-sare si piper

Preparare

Pieptul de pui se curata de pielita , se trece pe sub jet se apa rece si se sterge cu un prosop absorbant. Se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper.

Se stropeste cu unt topit sau ulei si se lasa cateva ore la macerat. Intre timp, se alege fasolea , se spala si se opareste in apa clocotita cu sare si zeama de lamaie.

Se curata merele de coaja , se taie cubulete iar guliile se curata si se dau pe razatoare.

Se incinge uleiul si se rumeneste carnea de pui.

Se lasa sa se racoreasca si se taie cubulete. Se pune intr-un bol impreuna cu fasolea, gulia, marul si se amesteca cu crema de branza si smantana.

Se potriveste gustul cu sare si piper, se asezoneaza cu zeama de lamaie si se orneaza cu patrunjel proaspat.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...