close
IMGP5132

Combinatia de ingrediente dau nastere la o salata delicioasa si foarte gustoasa!

 

Ingrediente

-6 cartofi

-3 linguri ulei

-1 lingura capere scurse

-2 catei usturoi

-1 ceapa rosie

-150 g bacon

-50 g seminte de dovleac prajite

-100 g ciuperci

-4 rosii feliate uscate

-salata ruccola, dupa gust

-sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare

Speli cartofii , ii cureti si ii tai pe lung. Ii pui intr-o tava, ii stropesti cu 2 linguri de ulei, ii presari cu sare si piper dupa gust, adaugi usturoiul maruntit si ii dai la cuptorul incins 30 de minute.

Feliezi baconul si il frigi pe gratarul incins, apoi il dai deoparte.

Incingi restul de ulei, adaugi ciupercile, le tii pana cand scade zeama si le lasi la racit.

Tai ceapa julien si o pui intr-un bol, adaugi restul ingredientelor, amesteci usor, gusti si daca mai este cazul mai adaugi zeama de lamaie. Servesti salata presarata cu ruccola.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!