Salata cu piept de pui este cea mai buna din lume. Eu o fac frecvent nu numai la ocazii

In acest articol va vom oferi o reteta grozava de Salata cu piept de pui. Lista de ingrediente: 300 grame piept de pui fiert,4 castraveti marinati,3 oua,verdeata,250 grame sunca,3 rosii,50 grame cascaval, maioneza

Cum se prepara: Carnea se fierbe cu apa si sare, se strecoara si se lasa la racit. Se taie cuburi. Cascavalul se da prin razatoare si sunca se taie felii subtiri. Castravetii se taie pai, ouale se fierb in apa cu sare, se lasa la racit, se curata si se taie fasii mici. Rosiile se taie cubulete si verdeata la fel. Toate ingredientele se amesteca intr- un vas mare, se adauga maioneza si condimentele preferate. Pofta buna!

Bonus: Din numai 5 ingrediente, în doar 20 de minute obții cea mai bună cremă pentru prăjituri. Ingrediente: 120 g unt, 210 g zahăr, 200 ml lapte de cocos, 2 ouă, 2 albușuri de ouă, 1/4 păstaie de vanilie (2 fiole esență de vanilie).

Mod de preparare: Din numai 5 ingrediente, în doar 20 de minute obții cea mai bună cremă de cocos: mătăsoasă, exact cât trebuie de dulce și atât de bună încât îți vine să o mănânci așa, goală! Sfat: fă mai multă decât ai nevoie, nu te vei abține de la degustat! Freacă bine (cu ajutorul unui mixer) untul cu zahărul, până obții o cremă omogenă. Adaugă fiecare ou pe rând(inclusiv albușurile), permițându-i oului introdus să se combine complet în mixtură până să îl adaugi pe următorul. Amestecă și laptele de cocos, până când este complet incorporat.

Într-un vas înalt, la foc mic spre mediu, adaugă crema mai sus obținută. Pune 1/4 din păstaia de vanilie (o despici ușor transversal și îi iei miez cu vârful cuțitului) sau esența de vanilie. Amestecă încet și constant până când crema începe să se îngroașe – circa 10 minute. Toarnă crema de cocos într-un vas cu capac (borcan) și lasă să se răcească. Dă la frigider, unde o poți păstra până la o săptămână. O poți servi cu biscuiți/fursecuri, o poți folosi ca umplutură pentru diferite torturi sau, pur și simplu, o poți savura ca atare.

<
Loading...