close
Rulada-de-pui-cu-spanac-si-cascaval_31_Fotor

O reteta foarte aspectoasa si delicioasa care poate sta cu mare succes pe masa de sarbatori.

 

Ingrediente

-1 felie piept de pui

-4 felii jambon afumat

-2 linguri spanac calit

-1 ardei gras rosu, taiat bastonase

-1 ardei gras galben, taiat bastonase

-3 bastonase cascaval

-100 g iaurt gras

-coaja rasa de lamaie

-1 lingurita zeama de lamaie

-sare si piper , dupa gust

 

Mod de preparare

Bati usor pieptul de pui acoperit cu o folie alimentara. Separat intinzi 2 folii de aluminiu si asezi feliile de jambon, una langa alta , cu marginile suprapuse. Peste jambon pui carnea si o dai cu sare si piper.

Asezi spanacul, netezesti si pui pe lungime cascavalul si ardeii grasi. Rulezi si strangi bine la capete, apoi fierbi ruloul 20 de minute.

Pentru sos freci iaurtul cu ulei, coaja rasa si zeama de lamaie cu sare si piper, dupa gust. Servesti sosul alaturi de rulada.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...