close
page1

Este o reteta delicioasa si daca carnea de porc este gatita corespunzator ti se va topi in gura.

 

Ingrediente

-600 g carne de porc

-200 g mazare la borcan

-300 g ficat

-1 ceapa

-1 felie paine

-1 ou

-sare si piper dupa gust

-boia

 

Mod de preparare

Se spala bine mazarea si daca mai este nevoie se fierbe in apa cu putina sare. Se caleste ceapa, se adauga ficatul taiat marunt, se condimenteaza cu sare , piper si boia.

Se inmoaie felia de paine in lapte sau apa , se stoarce , se amesteca cu oul, mazarea si ficatul prajit. Carnea se taie in felii subtiri, se bat, se sareaza  si peste ele se intinde umplutura.

Se ruleaza , se leaga cu ata alimentara sau se prind cu scobitori si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...