close
18740786_10155441654665407_1151927455270703342_n

Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Pentru carne:
650 gr carne tocata amestec
1 ou
4-5 crengute patrunjel verde
sare
piper
boia de ardei dulce
1 lingurita mustar
1 lingura pesmet
Pentru umplutura:
100 gr cascaval
100-150 gr ciuperi din conserva
felii de gogosar proaspat
Compozitia de carne:
Intr-un bol, amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust.
Patrunjelul verde il tocam marunt, il adaugam peste carne si tot acum, adaugam si mustarul.

Amestecam bine toate ingredientele.
Umplutura:
Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Ciupercile le spalam, le stergem usor cu un servetel de surplusul de apa.
Asezam o bucata de hartie de copt pe masa de lucru.
Punem compozitia de carne, ne umezim mainile si intindem o foaie dreptunghiulara, nu foarte subtire ca sa nu se rupa umplutura.
Presaram cascavalul ras, asezam ciupercile si bucatile de gogosar, din loc in loc.
Rulam cu grija totul, ne mai udam mainile ca sa nu se lipeasca.

continuarea

loading...