close
roll Brazilian

Mai mereu preparam deserturi din bucataria noastra traditionala. Asa ca haideti sa incercam si ceva nou sa vedem cum isi bucura brazilienii papilele gustative cu delicioasa lor rulada.

 

Ingrediente
Aluatul

-250 g unt moale
-250 g faina
-200 g zahar
-6 oua

Umplutura

-150 g pasta de macese

 

Preparare

Untul se freaca dine cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga ouale unul cate unul si se amesteca dupa fiecare , apoi se adauga faina si se amesteca.

Din aluat se intind 4 foi subtiri , care se coc fiecare in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se lasa 4 minute la cuptor si se scoate foaia din tava pe masa presarata cu zahar.

Se unge o foaie cu un strat subtire de pasta de macese, se ruleaza si se aseaza pe a doua foaie unsa cu pasta de macese.

Se ruleaza si se aseaza pe a treia foaie unsa cu pasta de macese si apoi sulul se aseaza pe a patra foaie unsa si ea.

Se ruleaza foarte strans , cu mare atentie ca sa nu se rupa.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...