dehaine.ro

Pentru prepararea rețetei de ciorbă de perișoare (borș de perișoare) folosim următoarele ingrediente:

Un litru de borș

500 g carne pentru tocat

Un morcov

O legătură de pătrunjel

Un păstârnac

2 cepe

1 linguriță de orez

O felie de pâine

Un ou

Sare

Piper

dyfashion.ro

Mod Preparare

Carnea, se dă prin mașina de tocat, se amestecă cu ceapa tocată mărunt, cu pâinea înmuiată în lapte și bine stoarsă, sare, piper, ou.

Se fac perișoare mici înmuind mâna în apă.

Separat se fierb zarzavaturile, curățate, spălate și date pe răzătoare sau tăiate fideluță, împreună cu o ceapa taiată mărunt.

Când sunt fierte, se adaugă borșul fiert și strecurat.

Se pun apoi perișoarele și se lasă să fiarbă bine.

Prepararea ciorbei de perișoare durează aproximativ o ora și jumătate.

Vă doresc poftă bună!

dyfashion.ro

dehaine.ro