close
656x440_papricas-de-pui-cu-smantana-2592

Deosebit de delicios!

 

Ingrediente

-1 kg carne de pui

-500 g smantana

-1 lingura faina

-2 linguri unt sau ulei

-sare si piper

-marar sau patrunjel

 

Mod de preparare

Carnea de pui se curata , se spala bine si se taie in bucati mai mici. Se sterge de apa si se rumeneste in unt sau ulei fierbinte. Separat, intr-o cratita, se pun 2 linguri din untul sau uleiul in care a fost prajita carnea, smantana si faina bine amestecate inainte.

Se da la foc mic si se amesteca bine compozitia. Dupa 10 minute se adauga carnea prajita, sare si piper , dupa gust si verdeata tocata marunt. Totul se mai tine cateva minute la foc mic. La final , cand se ia cratita de pe foc , se mai adauga o lingura de unt.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...