close
pui-cu-ciuperci-si-smantana2

O combinatie reusita care va da nastere la un fel principal deosebit de savuros.

 

Ingrediente

 

-1 kg carne de pui

-500 g ciuperci

-1 ceapa

-3 linguri ulei

-1 legarura marar verde

-sare si piper

-4 linguri smantana

 

Mod de preparare

 

Carnea se curata , se spala si se taie in bucati mai mici. Intr-o cratita de 3l se pune carnea la prajit  si ceapa taiata marunt. Cand carnea si ceapa s-au rumenit usor, se adauga ciupercile , sare si piper , dupa gust si se completeaza cu o cana de supa  sau apa calda .

Se pun sa fiarba inabusit, la foc potrivit , pana ce carnea si ciupercile s-au inmuiat bine. Se adauga mararul taiat marunt si smantana . Se mai lasa 3 minute sa fiarba .

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!