Priveste pana la capat!

După 3 zile de când primește permisul de conducere, Bulă iese cu mașina pe strada pentru a se plimba. Merge câteva străzi și este oprit de un polițist. / – Domnule, am văzut când ai lovit un om. / Știți ce ar trebui să faceți în situația asta? / Bulă foarte speriat, îi răspunde polițistului:

– Normal că știu, doar am permis de conducere. Trebuie să îl urc în mașină și să îl duc la spital. / – Și atunci, dumneata de ce nu ai procedat așa? întreabă polițistul. / – Pentru că nu pot, am deja patru raniți în mașină.

Bonus: La un interviu de angajare. La un interviu de angajare la SRI trei candidați stăteau stresați. / Vine colonelul, le dă câte un pistol și prima misiune: să își omoare nevestele care erau închise în câte o cameră din clădirea principală SRI. / In pistol erau gloanțe oarbe, dar lor nu li s-a comunicat acest lucru, misiunea dovedea curajul fiecăruia de a trage cu arma.

Intră primul, își privește nevasta în ochi… i se face milă, iese și predă pistolul. / – Îmi pare rau n-am putut s-o fac, îmi iubesc nevasta. / Intră al doilea în cameră, îi zâmbeste soției, îi pune pistolul la tampla și trage. Iese palid la fata, și privește intrebător către colonel. / Colonelul îl felicită batându-l pe umăr.

Intră al treilea, trage fără ezitare, golește cartusul, nimic. De afara, auzind impuscăturile, ceilalți stăteau cu sufletul la gură. După împușcături se aude gălăgie, femeia strigă după ajutor, mai multă gălăgie, și liniște. Iese omul transpirat, cu cămașa ruptă și intreabă: / – Care mi-ați schimbat cartușele, că a trebuit să o omor cu piciorul mesei?

<
Loading...