Prima imagine cu bebelușul Narcisei Moisa! Soțul vedetei, topit după cei doi: „Campioana mea e bine”

Este mare bucurie în familia Narcisei Moisa! Proaspăta mămică a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar www.spynews.ro a intrat în posesia primei imagini cu micuțul Kevin Ionuț, cel de-al doilea copil al cuplului format din frumoasa vedetă și soțul ei, Yoannes.

Contactat de www.spynews.ro, Yoannes, soțul Narcisei Moisa, ne-a oferit, în exclusivitate, prima imagine cu Narcisa, dar și cu micuțul Kevin Ionuț, cel de-al doilea băiețel al lor. Fericit până la cer și înapoi, Yoannes ne-a povestit cum se simt cei doi, dar și când urmează să ajungă acasă cu bebelușul.

„Kevin a venit pe lume cu o greutate de 3,250 și este foarte bine. Este un copil mâncăcios și gălăgios, din ce am văzut, seamănă cu mine. De-abia aștept să îi aduc acasă. Si Davis, fiul meu mai mare, mereu mă întreabă cu cine seamănă Kevin. Este nerăbdător să-l cunoască” ne-a povestit Yoannes, cu zâmbetul pe buze.

„În câteva zile vom fi externați, suntem foarte fericiți cu toții și împliniți. Sunt un tătic mândru tare, am doi băieți frumoși, sunt în culmea fericirii. Narcisa este eroina mea! Campioana mea e bine, e puternică, o iubesc extrem de mult, am plâns amândoi de fericire” ne-a mai povestit Yoannes.

În fotografia pe care ne-a trimis-o Yoannes, Narcisa Moisa radiază de fericire și chiar dacă este un pic obosită, vedeta este absolut superbă! Yoannes a împărtășit cu noi și prima imagine cu el și micuțul Kevin Ionuț și se vede că este un tată extrem de grijuliu și iubitor, căci nu-l scapă din priviri o secundă pe cel mic!

Dar Kevin Ionuț nu este iubit numai de familie! Nașa micuțului, Ionela Cătălina, pur și simplu îl adoră pe bebeluș și de-abia așteaptă să-l cunoască. „Nașa lui, Ionela Cătălina locuiește în Elveția și ne înțelegem de minune, suntem cu toții o familie. Numele de Ionuț al bebelușului provine de la prenumele ei și suntem bucuroși că l-am ales” a mai povestit proaspătul tătic pentru www.spynews.ro.

galerie foto 

Loading...