Prajitura de Craciun – Prajitura absolut delicioasa gata in doar cateva minute, perfecta pentru Craciun

O data cu venirea frigului, parca pofta de „ceva dulce” este din ce in ce mai acuta, iar Craciunul este momentul in care toata lumea isi doreste sa aiba cele mai gustoase prajituri. Iata cum sa prepari rapid si usor o prajitura absolut delicioasa!

Ingrediente:

100 g unt moale

175 g zahar

1 lingura zahar vanilat

4 oua

250 g faina

1 pachetel praf de budinca cu vanilie

1 pachetel praf de copt

125 ml lapte

1 pachetel branza proaspata de vaci

Mod de preparare:

Untul, zaharul si zaharul vanilat se bat pana rezulta o spuma. Se incorporeaza ouale unul cate unul.

Se cerne peste aceasta faina, praf de budinca cu vanilie si praf de copt si se amesteca cu lapte si branza.

Aluatul se toarna in forme sau in tava unsa, in care s-a presarat pesmet si se coace pana se rumeneste in cuptorul preincalzit la 180 °C timp de circa 50-60 de minute.

<
Loading...