close
tn4_0_prajitura_cu_visine_cirese_si_caise

O combinatie perfecta intre ingrediente si visine care dau nastere la o prajitura extrem de delicioasa.

 

Ingrediente

-500 g visine fara samburi

-6 oua

-1 cana zahar

-2 cani faina

-1 plic praf de copt

-1 plic zahar vanilat

-50 ml ulei

-1 praf sare

-zahar pudra pentru servit

 

Mod de preparare

 

Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat bine cu un praf de sare, zahar si zahar vanilat, pana se obtine o bezea.

Treptat, se pun si galbenusurile  unul cate unul si se amesteca bine. Se adauga uleiul, apoi, in ploaie , faina amestecata cu praful de copt.

Dupa ce s-au amestecat toate ingredientele, se toarna compozitia intr-o tava unsa cu putin ulei, se pun visinele deasupra si se da tava la cuptorul incins.

Se lasa la copt 30 de minute, apoi se face testul cu scobitoarea. Dupa ce s-a copt se lasa putin sa se raceasca , se pudreaza cu zahar , apoi se taie.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!