close
tn4_blood_orange_blog_2_Fotor

Aromata si foarte delicioasa , asa ca incercati-o si voi. Este excelenta langa o ceasca de cafea sau o cana de ceai!

 

Ingrediente

-6 oua

-250 g unt

-250 g faina

-1 praf sare

-300 g zahar

-coaja rasa de la 2 portocale

-100 g fulgi de migdale

-1 plic zahar vanilat

 

Mod de preparare

Se pune intr-un bol untul si cele doua tipuri de zahat, apoi se amesteca cu mixerul pana se obtine o crema fina si foarte aromata.

In crema de unt se adauga ouale , pe rand , amestecandu-se usor sa nu se taie. Dupa ce s-au incorporat toate ouale, se pune coaja de portocale si se amesteca bine.

Se cerne faina si se incorporeaza impreuna cu fulgii de migdale, usor sa nu se formeze cocoloase.Se tapeteaza o forma de tarta cu unt si cu faina si , se toarna compozitia in tava. Se baga in cuptor la 120 grade.

Dupa ce s-a copt, se scoate  , se lasa sa se raceasca la temperatura camerei si se serveste ornata cu felii de portocala. Se pudreaza cu zahar  .

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!