close
patratele-cu-fructe-de-pasure-580×400

Plina de savoare si foarte gustoasa!

Ingrediente

Pentru baza

-250 g biscuiti
-100 g unt

Umplutura

-700 g branza de vaci
-250 g mascarpone
-150 ml smantana
-150 g zahar pudra
-4 oua
-250 g fructe , dupa gust

Bezeaua

-4 albusuri
-150 g zahar
-2 picaturi otet

Mod de preparare

Biscuitii se mixeaza, se amesteca cu untul topit si se aseaza apoi in tava de copt, presandu-i bine. Se strivesc fructele si se lasa la scurs.

Mascarpone se amesteca cu branza de vaci, smantana, zaharul si ouale, apoi se toarna peste biscuiti. Se pune un strat din fructele zdrobite.

Pentru bezea se bat albusurile cu zaharul si, cand a devenit o spuma tare, se adauga otetul si se mai mixeaza 2 minute. Se pune apoi peste stratul de fructe. Se coace 20 de minute la foc mare , apoi 25 de minute la foc mic.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...