close
four-layer-pumpkin-cake-with-orange-cream-cheese-frosting

Ce ziceti suna bine acesta prajitura? Daca va place va invit sa o preparati!

Ingrediente

Blatul

-300 g biscuiti digestivi
-100 g unt
-putina scortisoara

Umplutura

-5 banane
-2 foi gelatina

Pentru servit

-250 ml frisca lichida
-50 g ciocolata

Preparare

Pentru blat se maruntesc biscuitii si se pun intr-un vas. Se toarna untul topit, se presara scortisoara si se amesteca.

Se pune acest amestec intr-o forma cu pereti detasabili si se coace 20 de minute. Se scoate si se lasa la racit.

Pentru umplutura , se prepara gelatina, conform instrctiunilor de pe pachet si se amesteca cu bananele transformate in piure. Se pune crema de banane peste biscuiti.

Se lasa prajitura sa stea 4 ore la frigider, dupa care se orneaza cu frisca batuta si ciocolata rasa.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...