close
prajitura-cu-branza-15_Fotor

Nu e scumpa si e buna!

 

Ingrediente

Aluatul

-200 g faina

-100 g zahar

-80 g unt

-1 ou

-3 linguri smantana

-1 lingurita stins cu otet

 

Umplutura

-500 g branza de vaci

-200 g zahar

-1 ou

-3 galbenusuri

-1 ptaf  budinca de vanilie

-500 ml lapte

 

Mod de preparare

Pentru aluat , se amesteca toate ingredientele, se framanta bine si se intinde intr-o tava unsa si tapetata cu hartie. Se tapeteaza toata tava , si marginile. Se toarna peste aluat umplutura facuta astfel- se amesteca toate ingredientele cu laptele – nu se fierbe.

Rezulta o compozitie ca o smantana, care se toarna peste aluatul din tava. Se da tava la cuptor si se coace la foc mic o ora.

Cand este copt aluatul, se scoate din cuptor si se pune urmatoarea compozitie- se bat 3 albusuri spuma cu 3 linguri de zahar si se intinde compozitia peste prajitura coapta. Se pune in cuptor si se stinge focul si se lasa pana se usuca albusurile deasupra. Se taie dupa ce s-a racit.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...