close
Placinta-cu-carne

E frig afara  si , deci este momentul ideal sa stai mai mult in bucatarie pentru a prepara delicioasele placinte.

 

Ingrediente

-2 pachete aluat foitaj

-650 g carne de pui

-1 morcov

-1 ceapa

-4 linguri ulei

-cimbru

-sare

-piper

 

Pentru copt

-1 galbenus

-seminte de mac sau susan

 

Mod de preparare

In uleiul incins se calesc ceapa si morcovul ras. Se presara cu sare, se adauga carnea si se amesteca. Se lasa pe foc aproximativ 15 minute , pana cand carnea isi schimba culoarea si este bine scazuta. Se potriveste gustul cu cimbru , sare si piper.

Un aluat se aseaza in tava de copt, se pune carnea, se acopera cu al doilea aluat care se inteapa cu furculita, se unge cu galbenus si se presara cu seminte. Se lasa la cuptor 35 de minute.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...