close
file-de-peste-cu-ciuperci-si-cascaval-1_Fotor

Un fel principal delicios  si foarte sanatoas.

 

Ingrediente

-1 kg peste fiert

-500 g ciuperci

-3 linguri unt sau ulei

-1 cana lapte

-1 lingura faina

-150 g parmezan ras

 

Mod de preparare

Pestele fiert se curata de piele si oase si se taie in bucati mici. Ciupercile se taie feliute si se inabusa intr-o lingura de unt. Din faina, ulei si lapte se prepara un sos alb mai consistent; se pune faina in untul incins si cand s-au ingalbenit , se stinge cu laptele.

Intr-o tava termorezistenta bine unsa , se aseaza 1-2 straturi de peste alternand cu straturi de ciuperci amestecate cu sos si branza.Deasupra trebuie sa fie un strat cu sos presarat cu branza. Se da la cuptor 20 de minute sa se rumeneasca.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...