Pentru toate mamele din lume ​

Suna telefonul acasa la Bula si raspunde el, dar in soapta: / -Alo, da! / -Bula, tu esti? / -Da, ce s-a intamplat? / -Pai voiam sa vorbesc si eu cu tatal tau, e acasa? / -Da, dar are treaba. E ocupat aici cu Politia. / -Cum cu Politia?… Bine, dar mama ta este? / -Da, e si ea aici cu Politia, Salvarea, zise Bula tot mai in soapta.

-Da’ ce se-ntampla acolo ma?Dar macar bunica-ta? / -Nu, ca e si ea tot cu Pompierii, Salvarea, Politia, Paza (zise foarte incet) / -Ba, dar ce-i acolo la tine ma? Ce fac toti cu aia? / -Pai …ma cauta pe mine…

Bonus: La un interviu de angajare. La un interviu de angajare la SRI trei candidați stăteau stresați. / Vine colonelul, le dă câte un pistol și prima misiune: să își omoare nevestele care erau închise în câte o cameră din clădirea principală SRI. / In pistol erau gloanțe oarbe, dar lor nu li s-a comunicat acest lucru, misiunea dovedea curajul fiecăruia de a trage cu arma.

Intră primul, își privește nevasta în ochi… i se face milă, iese și predă pistolul. / – Îmi pare rau n-am putut s-o fac, îmi iubesc nevasta. / Intră al doilea în cameră, îi zâmbeste soției, îi pune pistolul la tampla și trage. Iese palid la fata, și privește intrebător către colonel. / Colonelul îl felicită batându-l pe umăr.

Intră al treilea, trage fără ezitare, golește cartusul, nimic. De afara, auzind impuscăturile, ceilalți stăteau cu sufletul la gură. După împușcături se aude gălăgie, femeia strigă după ajutor, mai multă gălăgie, și liniște. Iese omul transpirat, cu cămașa ruptă și intreabă: / – Care mi-ați schimbat cartușele, că a trebuit să o omor cu piciorul mesei?

Loading...