close
Pastravi cu bere

Iata o idee de masa sanatoasa cu un peste pe care il puteti procura usor , cu carne frageda , gust bun si multe proprietati nutritive. Iata reteta!

Ingrediente

-2 pastravi
-1 lamaie
-1 ceapa rosie
-1 ceapa alba
-2 linguri faina
-1 foaie dafin
-1/2 l bere
-2 linguri nulei
-piper
-sare

Preparare

Curata pestele, spala-l in ala cu jumatate din cantitatea de zeama de lamaie, sretge-l bine si da-l prin faina.

Aseaza pestele intr-o forma termorezistenta, pune in tava rondele de ceapa si lamaie. Stropeste pestele cu ulei, presara foaia de dafin maruntita si toarna berea, cat sa cuprinda pestele.

Acopera cu o folie de aluminiu, si da la cuptor la foc potrivit 30 de minute.

Cand este gata inlatura folia si mai lasa 1o minute sa se rumeneasca.

Serviti pestele cu rondele de lamaie si decorat cu frunze de patrunjel . 

Iar langa deliciosul peste merge de minune un pahar de bere.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...