close
spaghete-pt-delimano-056

Esti in criza de timp iar  foamea iti da tarcoale? Iata o reteta de paste care se prepara pe repede-nainte  iar rezultatul final va va incanta pe deplin papilele gustative.

 

Ingrediente

-1 punga paste

-700 g carne tocata

-1 ceapa

-1 morcov

-1 fir telina

-350 ml suc de rosii

-2 linguri ulei

-sare, dupa gust

 

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoare se pun la calit in ulei.

Se presara cu sare si, dupa 5 minute , se adauga si carnea.

Dupa ce carne si-a schimbat culoarea, se adauga telina tocata marunt si sucul de rosii.

Se toarna si putina apa in functie de cat  se doreste a fi sosul de gros.

Se lasa la fiert 40 de minute.

Se serveste cu pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!