close
656x440_parfe-de-capsuni-4573

Visinele au efect de detoxificare si de intarirea imunitatii. Asa ca haideti sa profitam de ele si sa preparam un desert delicios si gata pe repede-nainte.

 

Ingrediente

-200 g visine

-200 g iaurt

-200 g mascarpone

-2 linguri zahar pudra

-1 lingura zahar vanilat

-1 lingura suc de portocale

-2 linguri zeama de lamaie

-5 g gelatina

 

Mod de preparare

Pune cateva visine deoparte pentru decor si marunteste-le pe restul. Amesteca iaurtul cu mascarpone, zaharul, visinele maruntite, sucul de portocale si zeama de lamaie.

Inmoaie gelatina 10 minute in apa rece, apoi dizolv-o  si inglobeaz-o in compozitia  de iaurt si mascarpone.

Tapeteaza 4 cescute de cafea cu hartie de copt astfel incat sa ramana in exterior  circa 3 cm. Toarna crema in cesti  si tine-le la congelator 3 ore. Scoti suportul de hartie cu tot cu continut si le rastorni in cupe. Poti decora cu visine si ciocolata rasa.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!