Păpuşă

Vorbeam aseară la club cu fata asta oacheşă şi atrăgătoare, chiar în faţa prietenului ei: / – Păpuşă, vrei să vii la mine în seara asta, să petrecem o noapte de neuitat? îi zic eu tipei. / – Alo, prietene, sunt şi eu aici! spuse el. / Atunci am ţinut să-i precizez: / – Îmi pare rau dar nu eşti genul meu!

Bonus: Un individ isi suspecta sotia. Un individ îşi suspecta soţia că avea un alt bărbat. / Într-o zi, se hotărî să vină acasă la o altă oră ca de obicei şi a surprins-o în flagrant dormind cu alt bărbat. / Scoase revolverul cu grijă, ca să nu-i trezească, îl armă şi când era gata să tragă primul glonţ începu să se gândească. / În ultimul timp îşi dăduse seama că viaţa lui de bărbat căsătorit se îmbunătăţise: soţia nu-i mai cerea bani să cumpere carne, nici pentru haine, bijuterii sau pantofi, cu toate că aparea mereu cu o rochie nouă, o bijuterie nouă sau sandale la modă. / Copiii schimbaseră şcoala publica din cartier cu o şcoală privată, într-un cartier elegant al oraşului. / Ca să nu mai spunem, de noua maşină pe care soţia o achiziţionase, în ciuda faptului că de patru ani nu-i mai crescuse salariul şi de atunci am suspendat cota lunară pe care trebuia să i-o dau.

Iar de provizii, ce să mai vorbim: niciodată nu a avut atâta abundenţă în casă ca în ultimele luni. / Şi plata luminii, a apei, a telefonului plus internetul, telefoanele mobile, ratele la cardurile de credit, de cât timp nici nu mai auzise vorbind despre ele. / Motivul era că soţia lui era o combinaţie între Nicole Kidman, cu Catherine Zeta Jones şi Elizabeth Hurley. / O nebunie, delicioasă, apetisantă şi atrăgătoare. / A pus arma înapoi cu aceeasi grijă ca să nu-i trezesească şi a ieşit din cameră încetişor. / S-a oprit în uşa salonului, aprins o ţigară, a reflectat un pic şi şi-a zis: / – Tipul plăteşte chiria, supemarketul, educaţia copiilor, facturile casei, maşina! / Toate cheltuielile casei! / Eu mă culc cu ea în fiecare zi… / Şi, ieşind din casă, casa lui, trase concluzia: / – La naiba! / Totuşi, încoronatul este el!

<
Loading...