close
Picture133_zps0887965b

Pufos si plin de savoare!

 

Ingrediente

-300 g faina

-300 g mere rase

-150 ml lapte

-scortisoara

-1 plic praf de copt

-1 portocala

-200 g zahar

-50 ml ulei

-1 lingurita esenta de rom

-1 praf sare

 

Glazura

-150 g ciocolata neagra

-8 linguri lapte

-fulgi de nuca de cocos

 

Mod de preparare

Storci bine merele rase si le amesteci cu laptele, uleiul esenta de rom si coaja rasa de portocala. Combini faina cu praful de copt, zaharul, sarea si scortisoara dupa gust.

Incorporezi faina si omogenizezi. Torni aluatul intr-o tava unsa si tapetata cu faina si il coci pana cand trece testul cu scobitoarea. Il scoti si il lasi sa se racoreasca.

Pentru glazura, topesti ciocolata pe baie de aburi si o amesteci cu laptele. O torni peste pandispan si presari fulgi de cocos.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...