O fetita prea inteligenta

Un domn si o fetita calatoreau cu avionul: / Domnul zice: – Ce-ar fi sa stam de vorba?, se pare ca timpul trece mai repede conversand. / – Bine, zice fetita ,inchizand cartea pe care abia o deschisese, despre ce ati dori sa vorbim? / – Pai, zice domnul, o tema interesanta ar fi despre fizica atomica ,nu crezi? si surade superior. / – De acord, dar intai vreau sa va intreb ceva:

O vaca, un cal si o oaie mananca acelasi lucru – iarba, dar oaia excreta niste bilute,vaca o placinta, iar calul niste mingi uscate. Cum va explicati fenomenul? / – Habar n-am, zice domnul, minunandu-se de inteligenta fetitei. / – Atunci, cum vreti sa vorbim de fizica atomica, daca nici despre rahat nu stiti nimic?

Bonus: Calul vopsit in verde. Un prinţ era îndrăgostit până peste cap, evident, de o prinţesă. / Neştiind cum să-i împărtăşească aceste sentimente, se gândeşte ca la plimbarea cu prinţesa din seara ce urma, să vopsească un sfert din calul cu care se vor plimba, în verde, urmând ca atunci când prinţesa va întreba: / „De ce ai vopsit un sfert de cal în verde?” / el să răspundă: / „Nu asta contează, important este că eu te iubesc” / Numai că în seara respectivă cei doi s-au plimbat, dar nimeni nu a scos o vorbă. / Supărat, prinţul se gândeşte ca acum să vopsească jumătate de cal în verde, urmând ca prinţesa să întrebe:

„De ce ai vopsit jumătate de cal în verde?”, / iar el să răspundă: / „Nu asta contează, important este că eu te iubesc!”. / La plimbarea din seara următoare, de asemenea, nimeni niciun cuvânt. / A treia seara, în disperare de cauză, prinţul decide să vopsească tot calul în verde. / După operaţiune, la plimbare, prinţesa nemaiputându-se abţine, spune: / -Prinţe, eu te iubesc! / La care prinţul, bulversat, zice: / -Nu asta contează, important este că am vopsit calul în verde!

<
Loading...