Nimic nu e mai dulce decat locul in care te-ai nascut

Mos Ion in trenul de Constanta, in compartiment cu un grup de tineri. / – Mergeti la mare copii ? / – Da, acolo mergem! / – Pai va rog si eu ceva, ca sunt cam batran si obosit. / Daca adorm ma treziti si pe mine sa cobor la Braila ? / – Da tataie, dormi linistit. / Adoarme mosul, tinerii se apuca de cantat, de jucat carti, cand se uita pe geam la un moment dat trenul era deja oprit in Braila. / Intra in panica, il trezesc pe mos, hai tataie ca este Braila! / Trenul se pune in miscare. / – Pai cum sa fac ca imi rup gatul ?

Mosule sa faci cum iti spun eu, il invata unul, dupa ce sari din tren, o iei la fuga pe peron odata cu trenul, asa ca sa nu-ti pierzi echilibrul si dupa aia incetinesti si te opresti. / Zis si facut, sare mosul, o ia la fuga pe langa tren. / Tinerii rasufla usurati ca l-au ajutat. / Dupa cinci minute apare mosul in compartiment. / Stupoare! / -Ce s-a intamplat bre ? / – Mai copii, am facut cum m-ati invatat voi, am luat-o la fuga pe langa tren si cand sa incetinesc, pe la ultimul vagon, o namila de om m-a luat de subtioara: / – Hai tataie ca te ajut eu, hopa sus

Bonus: Polistul si logica. Un politist se intalneste cu un profesor de logica si,dupa o scurta conversatie despre vreme, politistul il intreaba pe profesor: / -Domnule profesor, ce este logica? / Dupa ce il examineaza din priviri, profesorul ii spune: / -Cel mai bine iti dau un exemplu. Ai acvariu acasa? intreaba profesoru / -Am,raspunde politistul . / -Daca ai acvariu inseamna ca iti plac pestii,logic? / -Logic.

-Daca iti plac pestii,inseamna ca iti place natura. Logic? / -Logic / -Daca iti place natura inseamna ca iti place frumosul. /  Logic? / -Logic. / -Daca iti place frumosul inseamna ca iti plac femeile si ca esti casatorit. ./ Asa este? / -Da, asa este. / -Ai inteles ce este logica?intreaba profesorul. / -Da.  raspunde politistul. / A doua zi la munca,politistul intreaba un coleg: / -Tu stii ce e logica? / -Nu. Ce este? / -Ai acvariu acasa? / -Nu / -Inseamna ca nu esti casatorit!

<
Loading...