close
17-cheese-brownies-2

Iata cu ce prajitura apetisanta poti sa iti uimesti invitatii la masa de Craciun.

 

Ingrediente

-100 g zahar

-3 linguri miere

-300 g ciocolata neagra

-4 oua

-100 g ciocolata cu lapte

-200 g unt

-100 g faina

-200 g fulgi de migdale

 

Mod de preparare

Topesti pe baie de aburi cele doua tipuri de ciocolata. Intr-o cratita topesti untul , tot pe baie de aburi. Separat, mixezi 3 minute, ouale cu zaharul si cu mierea. Amesteci untul topit cu ciocolata topita. Torni compozitia in amestecul cu oua.

Adaugi faina cernuta si 100 g fulgi de migdale, apoi amesteci pana obtii o compozitie omogena.

Torni aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coci aluatul 25 de minute la 180 grade C, si cand este gata o decorezi cu fulgi de migdale.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...