close
652x450_085524-cotlete-de-porc-in-crusta-de-parmezan

Aceasta friptura delicioasa se poate servi cu legume  fierte si sotate.

 

Ingrediente

-1 muschiulet de porc

-3 linguri ulei

-200 ml lapte

-3 oua

-1 lingura faina

-100 g pesmet condimentat

-200 g cascaval uscat

-100 g fulgi migdale

-sare si piper, dupa gust

 

Mod de preparare

Se bat ouale intr-un castron, se adauga laptele, faina , sare, si piper, dupa gust, apoi se amesteca bine. Pe o farfurie mare se pune cascavalul ras pe razatoarea mare, pesmetul condimentat, fulgii de migdale si se amesteca.

Se trece muschiuletul prin compozitia de oua, apoi se tavaleste prin amestecul de fulgi de migdale, in asa fel in cat bucata de carne sa prinda o crusta groasa.

Se aseaza muschiul intr-o tava unsa bine cu ulei si se pune la cuptor , 45 de minute pana cand crusta este bine rumenita.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!