Mama se luptă cu un necunoscut care încercă să îi răpească fiica în faţa ei

Auto-apărarea este ceva care este instinctual ființelor umane în general.
Amintiți-vă, nu interveniți niciodată între o mamă și copilul ei sau veți vedea pe propria piele cât de reale și înverșunate pot fi instinctele materne ale femeilor.

În Taiwan, un om a făcut o încercare reprobabilă de a răpi o tânără de la mama ei și a fost surprins de camerele de supraveghere.
Din fericire, mama protectoare a reacționat repede și a ținut-o strâns pe fiica ei până ce alți oameni au intervenit.

Mama și-a aparat fiica și s-a asigurat că a rămas în siguranță
. Cu toate acestea, cu mult respect, ar fi trebuit să adopte o abordare mult mai agresivă, în opinia unui număr mare de persoane. Ce ai face dacă cineva a încercat să-ți fure fiica chiar în fața ochilor tăi? Ați putea să vă controlați furia și instinctul matern care vă curge prin vene în acele momente?

Mă întreb de ce acest om a fost identificat doar ca „Chou”. Ar trebui să nu mai fie identificabil deloc, dacă înțelegeți ce vreau să spun.
Chou, atacatorul de 33 de ani care încearcă să comită răpirea, poate chiar omorul, a încercat să se dezvinovăţească ca și când ar fi confundat fata cu altcineva. Aceasta justificare puerilă este in general specifica pedofililor şi psihopaților. Ce, a confundat-o cu o altă fată pe care dorea să o smulgă și să o răpească pe stradă?

Nu există nici o înregistrare audio în film, dar puteți vedea că fetița și mama ei țipă.
Martorii locali confirmă. Mama a făcut o încercare disperată de a-și scoate fiica din mâinile răpitorului, dar acesta refuză să-ii dea drumul, ținând-o de geanta. Păcat că era complet dezarmată și că nu știa ce are de făcut pentru a se apăra pe ea și pe copilul ei.

Personalul din restaurantul de lângă iese afara în încercarea de a o ajuta pe femeie și pe fiica ei iar Chou părăsește locul evenimentului. De ce a fost lăsat să plece nu ne dăm seama.
În cele din urma el este arestat dar indiferent de ce pedeapsa va primi, traumele care le-a lăsat fetitei vor fi semnificativ mai mari.

Tot ce sa întâmplat cu omul, probabil un pedofil, a fost concediat de la locul de muncă după ce a fost acuzat de constrângere. El a fost un salvamar licențiat și instructor la un bazin de înot.

<
Loading...