L-au prins politistii si el dansa fara niciun stres

După o zi grea de muncă, ajunge Ion acasă și se duce direct la frigider. Se uită, nu scoate nimic, dar se enervează și îi dă o mamă de bătaie Mariei. / Soția, iubitoare și ințelegătoare stă și se gândește ce o fi având Ion. A doua zi îl așteaptă cu masa pusă și cu un prânz ca la carte. / Vine Ion a doua zi și când intră in casă nici nu observă bunătățile de pe masă, el merge la frigider, se uită, și iar o bate pe Maria. / Maria nu intelege ce se întâmplă dar crezând ca Ion ar vrea sa bea ceva, cumpără băuturi de toate felurile: țuică, bere, vin, cognac, de toate…

Dar Ion, la fel… a treia zi când vine acasă, iar deschide frigiderul, iar nu vede bunătățile, iar o bate pe Maria. / Maria cu un picior in gips, plină de vânătăi se tot gândește ce poate avea / Ion cu ea și îi vine o idee să îi facă prăjituri. / Se apucă, face fursecuri, negrese, un tort mare… poate, poate va fi mulțumit Ion, măcar de data asta. / Însă, ion… știa una și bună: vine acasă, se uită in frigider, se uită la Maria si incepe să urle: / – Tu Mărie de câte ori să-ți zic? Stinge si tu odata becul din frigider!

Bonus: La un interviu de angajare. La un interviu de angajare la SRI trei candidați stăteau stresați. / Vine colonelul, le dă câte un pistol și prima misiune: să își omoare nevestele care erau închise în câte o cameră din clădirea principală SRI. / In pistol erau gloanțe oarbe, dar lor nu li s-a comunicat acest lucru, misiunea dovedea curajul fiecăruia de a trage cu arma.

Intră primul, își privește nevasta în ochi… i se face milă, iese și predă pistolul. / – Îmi pare rau n-am putut s-o fac, îmi iubesc nevasta. / Intră al doilea în cameră, îi zâmbeste soției, îi pune pistolul la tampla și trage. Iese palid la fata, și privește intrebător către colonel. / Colonelul îl felicită batându-l pe umăr.

Intră al treilea, trage fără ezitare, golește cartusul, nimic. De afara, auzind impuscăturile, ceilalți stăteau cu sufletul la gură. După împușcături se aude gălăgie, femeia strigă după ajutor, mai multă gălăgie, și liniște. Iese omul transpirat, cu cămașa ruptă și intreabă: / – Care mi-ați schimbat cartușele, că a trebuit să o omor cu piciorul mesei?

Loading...