Klaus Iohannis – faze amuzante

Un afacerist se interneaza in spital sa isi faca analizele. / Avand foarte multi bani era foarte plin de el si se purta foarte urat cu tot personalul spitalului, de la medici pana la femeia de serviciu care facea curat in salon. / Intr-o zi, vine o asistenta la el si ii spune: / – Domnule, trebuie sa va iau temperatura dar nu mai avem termometru oral, asa ca o sa folosim unul rectal. / Afaceristul se enerveaza si incepe sa injure dar pana la urma se intoarce cu spatele. Dupa ce ii baga termometrul in fund, asistenta ii spune:

– Am putina treaba, ma intorc in cinci minute. Sa nu te misti ca revin imediat. / Asistenta pleaca si lasa usa salonului larg deschisa. Toata lumea care trecea prin fata salonului incepea sa rada si sa susoteasca. / Cand vine doctorul, il intreaba pe afacerist: / – Ce se intampla aici? / Afaceristul foarte nervos: / – Sa nu spui ca nu ai mai vazut un om caruia i se ia temperatura! / Doctorul foarte calm: / – Sigur ca am vazut, dar nu cu o garoafa infipta in fund!

Bonus: Bula si bicicleta lui. Bula se duce la scoala, in acea zi profesoara ii intreaba pe toti elevii cu ce vin ei la scoala. / Toti spun care mai de care, Bmw, Audi, Mercedes, numai Bula al nostru cu bicicleta/ / A doua zi tot asa, ii intreaba profesoara cu ce vin ei tot la fel, Bula cu bicicleta. / Vine Bula suparat acasa si ii povesteste lui tac’so ce pateste la scoala, cum rad toti de el ca vine cu bicicleta.

Ma Bula, zice tac’so, tu esti prost rau ma; pai cand or zice aia ca vin cu masini care de care mai frumoase, zii si tu ca vii cu Lamborghini, si nu o sa mai rada nimeni de tine / Asculta Bula si se duce la scoala. In clasa, profesoara iar ii intreaba: / Doamna: Tom cu ce ai venit? / Tom: Bmw. / Doamna: Ion, tu cu ce ai venit? / Ion: Audi / Doamna: Bula pe tine nu te mai intreb, ca stiu sigur ca ai venit cu bicicleta. / Bula: Ba nu doamna, am venit cu Lamborghini / Doamna: Serios? Bravo! Si de ce ai intarziat atunci? / Bula: Mi-a cazut lantul !

<
Loading...