Iuliana Luciu vorbește despre relația tensionată cu Margherita din Clejani, de la „Asia Express”: „Cu psihicul trebuie să stai bine”

Margherita din Clejani și Iuliana Luciu au format una dintre cele mai simaptizate echipe de la „Asia Express”. Chiar dacă s-au mai certat, după ieșirea din competiție și încheierea filmărilor, cele două au rămas în relații foarte bune.

Prezentă în platoul emisiuni „Xtra Night Show”, Iuliana Luciu a povestit totul despre experiența de la „Asia Express”, dar și despre relația pe care o are cu Margherita din Clejani, după ce s-au încheiat filmările pentru reality show-ul iubit de toți românii. Iuliana Luciu a declarat că se simte norocoasă că a rămas în competiție, după ce Bianca Drăgușanu a renunțat să mai lupte în „Asia Express”, iar ea și Margherita din Clejani au primit încă o șansă în competiție.

„O suceală foarte bună pentru noi, pentru că ne-am bucurat foarte tare atunci când am primit această veste. Noi trebuia să plecăm și am înțeles că Bianca își dorea foarte mult să plece, pentru că nu se simțea bine și am primit a doua șansă. Doar cine este în acest show își poate da seama de trăirile pe care le ai.

Eu cu Marga nu ne-am certat. Nu ai cum să te superi pe Marga, acum e supărată, după mă ia și mă pupă…nu am cum să mă supăr pe ea! Părinții ei i-au oferit absolut totul, ceea ce este de apreciat, iar în Sri Lanka nu a avut tot confortul acela. Cu psihicul trebuie să stai bine!” a povestit Iuliana Luciu, la „Xtra Night Show”.

sursa

Loading...