Italia: Bărbat tunisian bătut de trei femei românce. A încercat să o sărute pe una dintre ele

În dimineața zilei de vineri, 14 septembrie, trei femei românce au bătut un bărbat tunisian într-un bar din Civitanova Marche, provincia Macerata. Tunisianul a intrat în baia unde erau conaționalele noastre și a încercat să o sărute pe una dintre ele. A început o ceartă între protagoniștii acestei întâmplări, care a culminat cu transportarea bărbatului la serviciul de urgență al spitalului din localitate, relatează Il Resto del Carlino.

Era în jurul orei 6:00 dimineață, cele trei femei românce se întorceau de la o nuntă și s-au oprit în barul respectiv pentru a merge la toaletă. Conform reconstituirii efectuate de către carabinieri, un bărbat de origine tunisiană, a bătut la ușa băii femeilor de unde a primit răspunsul că toaleta este ocupată. Bărbatul nu a ținut seamă de răspuns și a intrat în baie unde s-a apropiat de una dintre femeile românce și a încercat să o sărute. În acel moment, cu intenția de a se apăra, românca l-a lovit cu pumnul în față, provocându-i o tăietură adâncă la buze cu inelele de pe degete. Așa a început scandalul între cele trei femei și bărbatul tunisian care a avut nevoie să fie transportat la serviciul de urgență a spitalului din localitate.

Ancheta carabinierilor privind faptele petrecute este în plină desfășurare pentru a se stabili exact cum s-au petrecut faptele, până în acest moment bărbatul este acuzat de violență sexuală iar femeile de provocare de leziuni în dauna cetățeanului tunisian.

Femeia adoptă doi pui de leu, dar este nevoită să renunţe la ei – 7 ani mai târziu, o reuniune incredibilă este surprinsă pe cameră – VIDEO

Potrivit ziarului britanic The Daily Mirror, o femeie adoptase doi lei abandonaţi într-un şanţ în Africa de Sud în urmă cu şapte ani. Pe parcurs nu a mai reuşit să ţină pasul cu îngrijirea lor şi a fost nevoită să-i doneze unei grădini zoologice din Elveţia în speranţa că aceştia se vor bucura de o îngrijire corespunzătoare. Nu îşi închipuia niciodată că reîntâlnirea care avea să urmeze va emoţiona o lume întreagă.

Filmarea debutează cu apariţia a două leoaice acum destul de bine dezvoltate, care aleargă în mare grabă spre gardul unde le aşteaptă o veche

cunoştinţă şi anume cea care le-a salvat viaţa. Când au ajuns aproape de gard, animalele s-au ridicat în două picioare pentru a o îmbrăţişa cu labele din faţă pe salvatoarea lor.

Iniţial, puii de leu fuseseră abandonaţi într-un şanţ în Africa de Sud, iar femeia din imagini a fost cea care i-a salvat.

Chiar şi acum după şapte ani, se pare că animalele au încă acea capacitate deosebită de a o recunoaşte pe cea care le-a arătat în trecut bunăvoinţă, dragoste şi compasiune.

Leoaicele se bucură nespus de această întâlnire şi nu mai contenesc cu îmbrăţişările atât de naturale de parcă ar fi nişte copii răsfăţaţi care i-au dus dorul mamei lor. E surprinzător faptul că şi astfel de animale pot fi la fel.

<
Loading...