close
187-Prajituri-premium-Indiana_Fotor

Iata pentru sfarsitul de saptamana ce puteti prepara un desert care imi aduce aminte de copilarie.

Ingrediente

-150 g miere

-200 g faina

-100 g zahar pudra

-5 oua

-putina scortisoara

-putin anason

Preparare

Mierea se amesteca cu galbenusurile si zaharul, pana se face spuma. Batem albusurile separat  cu un praf de sare pana obtinem o spuma tare.

Amestecam faina cu mirodeniile  si o adaugam treptat , alternativ cu spuma de albus, la compozitia cu miere si se omogenizeaza.

Pe o tava punem distantat  cate o lingura din compozitie. Coacem in cuptor , la foc potrivit  pana se auresc si le scoatem din tava , calde.

Dupa ce s-au racit le umplem cu frisca sau crema de vanilie. Glazuram cu glazura de cacao si decoram cu migdale sau restul de crema.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!